Partners 2020-06-12T10:44:35+02:00

Partners

Stûv heeft als taak individuele houtverwarmingssystemen te ontwerpen, produceren en commercialiseren die een ode brengen aan het vuur, zowel in zijn functionele  (verwarming) als emotionele dimensie (schoonheid van de vlammen, plezier, gezelligheid en thermische wellust).

Om dit te verwezenlijken, volgt Stûv steeds een strikte lijn gebaseerd op creativiteit, design, de kwaliteit van de ontwikkelde producten en de mate waarin ze tegemoetkomen aan de verwachtingen van de consumenten, met zeer veel aandacht voor menselijke waarden.

LINK

De pelletketel Burneco is innovatief en 100% Belgisch. Het is ontworpen om gemakkelijk uw olie of gasketel te vervangen, zonder speciale aanpassingen aan uw verwarmingssysteem. Met 5 jaar garantie, heeft het een opbrengst van 92% die concurreren met de grootste merken.

LINK

Sinds meer dan 50 jaar ontwerpt en fabriceert Bodart & Gonay een compleet gamma van individuele inbouwverwarmingstoestellen.  Exclusieve en hoge prestaties leverende haarden met hoog rendement  die vaak op verschillende brandstoffen werken, houthaarden, haarden op aard- en propaangas, houtkachels, sierschouwen, open haarden, inzetkachels, die gezellige warmte, gebruiksgemak, welzijn, geavanceerde technologie, milieubewustheid en oog voor design combineren.

LINK

Stroomop verstrekt advies aan bouwers en verbouwers.  Stroomop helpt bij de zoektocht naar voordelige en duurzame oplossingen op het vlak van isolatie, ventilatie, zonne-energie en verwarming.  Stroomop importeert, verdeelt en verkoopt  Oekofen verwarmingsketels op pellets, RIKA pelletkachel.

LINK

Het bedrijf Dutry & Co bestaat reeds sinds in 1812 en is vandaag één van de topbedrijven op de markt van kachels en haarden in België.  Het is gelegen te Vichte, vlakbij Kortrijk.  Dutry & Co is vooral actief als exclusief invoerder van topmerken uit Scandinavië en Nederland.

LINK

Meer dan 10 jaar leveranciers aan de vakhandel van kachels en centrale vedrwarmingsketels op pellets en hout. G-Systems is invoerder van de gerenommeerde merken: Thermorossi, Lanordica Extraflame et ATI di Marianni.

LINK

De Dovre-haarden en -kachels vinden hun oorsprong in de barre winters van het hoge Noorden. Al meer dan 75 jaar leveren ze dagelijks het bewijs van hun uitzonderlijke kwaliteiten. De Dovre-producten hebben in de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van warmtetechnologie.

LINK

Tot op vandaag is Efel een begrip dat staat voor kwaliteit, robuustheid, knowhow en traditie. Door de jaren heen heeft de dimensie ecologie aan belang gewonnen, wat zich dan ook laat voelen in onze productstrategie. Al onze kachels worden grotendeels vervaardigd uit gerecycleerd materiaal en zijn op hun beurt eveneens volledig recycleerbaar.

LINK

Isoleco is fabrikant en invoerder van alle types rookgasafvoerkanalen, zowel metaal als kunststof.

Isoleco heft zijn producties ontwikkeld (enkelwandige inox flexibel type Isoflex SP, aluminium flexibels voor de ventilatie en  een reeks inox toebehoren voor schouwinstallaties).

LINK

Nestor Martin is reeds generaties lang expert in gietijzer. De houtkachels en inbouwtoestellen zijn al meer dan 190 jaar het resultaat van doorgedreven vakmanschap. Alle kachels worden nog steeds in België geproduceerd met de jarenlange traditie indachte, maar met het oog op technologische innovatie. Onze drang naar topkwaliteit is niet te stuiten.

LINK

Oekofen is pionier op vlak van volautomatische pelletverwarmingsketels. Wie CO²-neutrale, groeiende en regionale brandstoffen zo efficiënt mogelijk gebruikt, moet zijn product en het productieproces continu verbeteren. Deze mentaliteit heeft van Oekofen de leider van de innovatie gemaakt.

Zo is Oekofen tot op vandaag de enige fabrikant die een pelletverwarming voorstelt die gebruikmaakt van de condensatietechniek.

LINK

POUJOULAT BeLux NV commercialiseert voor België en het Groothertogdom Luxemburg haar verschillende gamma’s roestvrije rookkanalen en metalen dakuitgangen voor haarden, inzethaarden, kachels, verwarmingsketels en stookruimtes die op hout, pellets, gas, stookolie of met condensatie werken.

LINK

Of u een houtkachel of een pelletkachel zoekt, RIKA heeft steeds de passende kachel voor u:

  • Een zeer grote keuze aan houtkachels en pelletkachels
  • Voor ieder budget de juiste houtkachel of pelletkachel, van goedkoop tot exclusief
  • Voor elke doelgroep en elke woonomgeving de passende kachel, van traditioneel tot modern
LINK

De basis van de Groep SAEY wordt gelegd in 1907. Doorheen de jaren blijft SAEY een groeiend familiebedrijf, waar intussen de vierde generatie aan het roer staat. Saey is nu een is een sterke speler, internationaal actief, met een ruim aanbod van gebruiksvriendelijke en degelijke kachels en haarden.

De Groep SAEY ontwikkelt en verdeelt ook gasconvectoren onder het merk Flandria.

LINK

Standard AHZ is reeds meer dan 40 jaar de trendsetter op het vlak van kachels, haarden, rookkanalen, barbecues en brievenbussen ! In onze showroom van 1500 m2, makkelijk bereikbaar op een boogscheut van de E40, tonen wij u graag een ruim assortiment van al onze producten.

LINK